AdobeStock 701188981
Vacature
Financieel Medewerker.
 

Wij zoeken een financieel administratieve duizendpoot!
Wil jij de bouwwereld helpen groeien? Bied jouw kennis van financiën dan aan! Wij zoeken voor onze locatie in Strijen een financieel administratief medewerker die in staat is in een snel veranderde omgeving mee te bewegen en te groeien. En jij? Jij deinst niet terug voor een uitdaging! Je lacht in het gezicht van complexiteit. En je gaat aan het einde van de dag vrolijk naar huis als alles weer op orde is. Maar waar ga je werken en wat ga je doen?

Je beheert de financiële administratie voor onze vestiging in Strijen (ca. 20 uur per week)
Dit betekent het bijhouden van de crediteuren en debiteuren. Je verwerkt en controleert de inkomende facturen en maakt en verstuurt de verkoopfacturen. Je bewaakt de uitstaande facturen en helpt klanten herinneren. Iedere week zorg je dat de urenregistraties van je collega’s op orde zijn, waar nodig help je hen deze registratie niet te vergeten. Je werkt het bankboek bij en archiveert alle voorkomende financiële documenten. Tenslotte controleer je de salaris- en personeelsadministratie en werk je deze bij als dat nodig is. Je werkt nauw samen met de financiële collega in Haarlem

Wat neem je mee?

 • Ervaring met financiële administratie;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt praktische ervaring met Exact online en TimeChimp;
 • Kennis en ervaring van Excel;
 • Je liefde voor cijfers.

Persoonlijkheid

 • Je bent vlot en assertief;
 • Je bent servicegericht en je denkt in oplossingen;
 • Je krijgt energie van snel handelen en zelfstandig werk oppakken;
 • Je bent nauwkeurig en je bewaakt (je eigen) deadlines goed;
 • Je bent communicatief vaardig en je helpt zonder moeite je collega’s met het bewaken van hun urenregistraties;
 • Je krijgt energie van een proces dat, dankzij jouw toedoen, op orde is!

Wij bieden jou een omgeving waarin jij je op persoonlijk en inhoudelijk vlak verder ontwikkelt
Je werkt vanuit ons kantoor in Strijen in een kleine, platte organisatie. We helpen je jouw doelen te behalen en samen opdrachten als team op te pakken. Samen weten we immers altijd meer en samen is ook gewoon veel leuker. Hier hoort natuurlijk een goed salaris bij, laptop en telefoon, een bijdrage voor je pensioen en de mogelijkheid om opleidingen te volgen die aansluiten bij jouw ambitie en die van TEYLER.

Wij zijn TEYLER: wij bieden slimme oplossingen in de bouw-, infra- en vastgoedsector
Dat doen voor hedendaagse maatschappelijke uitdagingen, met een integrale aanpak en focus op project- en toekomstdoelen. Onze kennis gaat over de gehele bouwprojectketen! Bij ons vind je kennis over contractmanagement, projectbeheersing, datamanagement, aanbestedingen en tendermanagement, planontwikkeling, omgevingsmanagement en communicatie. Daarbinnen vormen duurzaamheidsprojecten een belangrijk onderdeel van ons werk. Bijvoorbeeld de aanleg van warmtenetten, elektriciteitsnetuitbreidingen, verduurzaming van gebouwen en windmolenparken op land en zee.

Kennis en plezier delen we niet alleen met de klant, maar ook graag met jou!
We investeren in de ontwikkeling van onze mensen. Met coaching- en kennissessies zetten we in op de persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van collega’s. We zien en benutten kansen door met elkaar in gesprek te blijven en elkaar uit te dagen tijdens kennissessies. Uiteraard horen daar ook de nodige gezellige teamuitjes bij! We gaan regelmatig samen een hapje eten, we organiseren jaarlijks een ski-trip en houden regelmatig kennisexcursies.

Wij leren je graag beter kennen!
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan maken we graag kennis met jou.
Bij vragen  neem contact op met Lot Decossaux, Recruitment Manager bij TEYLER, l.decossaux@teyler.eu of 06-25224557. 

TEYLER.

Wij geloven niet dat een probleem vanuit één kant beschouwen tot de beste oplossing leidt. Succesvolle projecten vereisen namelijk een combinatie van verschillende expertises. Bij TEYLER bundelen we onze diensten disciplines om te voorzien in een integrale aanpak die projecten tot een succes maakt.