AdobeStock 503006152
VACATURE
Procescoördinator.
 

Wij zijn TEYLER
Kennis toegankelijk maken voor iedereen. Net als Pieter Teyler in de 18e eeuw al deed, geloven wij in het delen van kennis en het achterlaten van waarde. We zijn geen adviseur langs de zijlijn, maar meewerkend partner op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Dit uit zich niet alleen in het werk bij en met klanten, maar ook intern in de ontwikkeling van mensen. Met coaching- en kennissessies zetten we in op de persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van collega’s. Zo is er onder andere een organisatiecoach in het team, die zich volledig bezighoudt met de ontwikkeling van onze mensen en de teams binnen TEYLER. We zien en benutten kansen door met elkaar in gesprek te blijven. En daar horen ook de nodige gezellige teamuitjes bij, zoals borrelen, samen eten en de jaarlijkse ski-trip en kennis excursies.

Wat doen we?
De wereld verandert continu en dat gebeurt regelmatig op een sneller tempo dan in de bouw-, infra- en vastgoedsector. Wij bieden slimme oplossingen voor hedendaagse maatschappelijke uitdagingen, met een integrale aanpak en focus op project- en toekomstdoelen. Onze expertise strekt zich uit over de gehele bouwprojectketen, inclusief contractmanagement, projectbeheersing, datamanagement, aanbestedingen, planontwikkeling, omgevingsmanagement en communicatie.

Duurzaamheidsprojecten vormen een belangrijk onderdeel van ons werk, zoals de aanleg van warmtenetten, elektriciteitsnetuitbreidingen, verduurzaming van gebouwen en windmolenparken op land en zee.

Wat ga jij doen?
Als Proces Coördinator ligt jouw hoofdtaak bij het aantoonbaar werken en systems engineering. Je coördineert en beheert bouw- en constructieprocessen met de focus op systems engineering. Je bewaakt de projectplanning, budget en voert verificatie en validatie uit. Met jouw expertise draag je bij aan een succesvolle uitvoering van projecten, waarbij je zorgt voor tijdige oplevering, kostenbeheersing en optimale toepassing van systems engineering-principes.

Je ben een belangrijke schakel in de communicatie en samenwerking tussen verschillende interne en externe partijen. Je coördineert moeiteloos tussen de verschillende stakeholders, en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten weet je het team te inspireren en te motiveren om samen naar succes te streven. Daarnaast heb je een scherp oog voor planning, communicatie, probleemoplossing, kwaliteit, kostenbeheersing, veiligheid en risicobeheer om zo een succesvolle projectuitvoering te waarborgen.

Binnen deze rol krijg je de mogelijkheid om jouw expertise en ervaring in te zetten om werkprocessen te optimaliseren en verbeteringen te implementeren. Daarnaast krijg je binnen TEYLER veel ruimte om je op andere disciplines te ontwikkelen, jij hebt de regie.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in een technische richting, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde. Je persoonlijkheid is echter belangrijker dan een papiertje.
  • Je vervult nu bijvoorbeeld een functie als werkvoorbereider, project coördinator of system engineer en bent toe aan de volgende stap.
  • Circa 3 jaar werkervaring, ervaring bij een aannemer is een sterke pre.

Persoonlijkheid

  • Ondernemend, energiek en standvastig. Mentaliteit om zaken voor elkaar te krijgen.
  • Je bent hands-on en kijkt continu hoe het beter kan.
  • Teamspeler, zowel intern als extern. Je deelt je kennis graag en staat ervoor open om van anderen te leren.

Wij bieden jou
Mooie rollen in interessante projecten, waarbij je werkt vanuit een kleine, platte organisatie. Een omgeving waarin jij je op persoonlijk en inhoudelijk vlak goed verder kan ontwikkelen. Werken binnen een bedrijf waarbij we de opdrachten het liefst met een team oppakken. Samen weten we immers altijd meer en samen is ook gewoon veel leuker. Binnen TEYLER is er ruimte om echt mee te bouwen aan onze propositie. Hier hoort natuurlijk een goed salaris bij, laptop en telefoon, een auto of trein abonnement als je dat nodig hebt voor je functie, een bijdrage voor je pensioen en de mogelijkheid om opleidingen te volgen die aansluiten bij jouw ambitie en die van TEYLER.

Maakt dit je nieuwgierig?
Dan leren we je graag kennen. Neem contact op met Lot Decossaux, Recruitment Manager bij TEYLER, l.decossaux@teyler.eu of 06-25224557. 

TEYLER.

Wij geloven niet dat een probleem vanuit één kant beschouwen tot de beste oplossing leidt. Succesvolle projecten vereisen namelijk een combinatie van verschillende expertises. Bij TEYLER bundelen we onze diensten disciplines om te voorzien in een integrale aanpak die projecten tot een succes maakt.