AdobeStock 599810016
Maximale waarde door optimaal samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.
 

Co-Making.

Steeds vaker zijn contracten een partnerschap waarbij de focus ligt op het maximaliseren van waarde voor alle partijen. Dit staat bekend als Co-making (ook: ResultaatGericht Samenwerken). Wij geven hier invulling aan door jouw duurzame samenwerkingen continu te verbeteren, zodat jij en je partners het maximale resultaat bereiken.

Door focus en prioritering aan te brengen kunnen jij en je partners steeds slimmer werken. Vaak zie je talloze mogelijkheden voor verbeteringen en optimalisatie. De kracht zit echter in het niet-alles-tegelijk-doen. Dit bereiken we door te denken vanuit belangen en behoeften van alle partijen en vanuit een gezamenlijke doel. Samen zoeken we naar een passende, gestructureerde aanpak, die het team na verloop van tijd op eigen kracht voort kan zetten.

Slimmer Samenwerken -
Eigen Haard .

In het programma Slimmer Samenwerken zijn wij verantwoordelijk voor de begeleiding van de samenwerking tussen Eigen Haard en haar vaste partners. Hiervoor stemmen wij processen af en optimaliseren deze in samenwerking voor betere resultaten en een hogere tevredenheid van huurders.