AdobeStock 460806987
Creatieve verbinders met een winnaarsmentaliteit.

Tendermanagement.

Jij weet als geen ander hoe je een project goed en efficiënt uitvoert. Wij overtuigen de opdrachtgever van jouw unieke kwaliteiten als aannemer. Dat doen we door een plan te schrijven dat past bij jouw organisatie, aan de hand van een strategie die we gezamenlijk uitzetten. De winnende strategie bouwen wij op uit jouw meerwaarde en unieke kwaliteiten. In interactieve sessies halen en brengen wij kennis. Vervolgens vertalen wij dit in een aantrekkelijk plan van aanpak met oog voor grafisch aantrekkelijke elementen. Zo ligt jouw organisatie boven op de stapel dankzij de doordachte projectcommunicatie.

Tijdens aanbestedingen vullen wij jouw kennis aan vanuit ons asset-, project-, risico-, omgevings- en datamanagement en integreren wij dit naadloos in de projectcommunicatie. Ons succes blijkt onder meer uit ons win-percentage van meer dan 70% (2023), waarbij de grafisch aantrekkelijke presentatie van projectinformatie een cruciale rol speelt.

Tender spanningsdistributies Rijkslocaties.

In de tender Hoog- en Laagspanningsdistributies voor Rijkslocaties wij verantwoordelijk voor het coordineren en schrijven van de plannen van aanpak. Door kennis bij te dragen van onze andere diensten in het tenderproces zijn wij met onze klant tot een winnende aanbieding gekomen.