AdobeStock 199019047
RWS prestatiecontract West-Nederland

Voor het Prestatiecontract West-Nederland (van Rijkswaterstaat) is De Jong Zuurmond verantwoordelijk voor het meerjarig in stand houden, monitoren en informeren over de toestand van de snelwegen van Noord-Holland. Hiertoe behoren ook de werkzaamheden voor verbeteringen aan de wegen, bermen, verzorgingsplaatsen en kunstwerken rond de snelwegen.

Wij hebben bijgedragen door het assetmanagement en datamanagement voor De Jong Zuurmond uit te voeren. We hebben hiervoor een Dashboard ontwikkeld die alle systemen en informatiebronnen van De Jong Zuurmond én Rijkswaterstaat combineert in één systeem. Onze assetmanagers gebruiken de gegevens om trendanalyses te maken en prognoses op te stellen. Zo komen zij tot de juiste informatie om beslissingen voor het onderhoud te nemen en een optimale planning op te stellen. Doordat het Dashboard gebruik maakt van actuele data gebeurt dit op basis van de actuele staat van de snelwegen van Noord-Holland.

Door onze gecombineerde aanpak van asset- en datamanagement zijn wij in staat om juiste adviezen te geven op basis van actuele data. Hiermee halen De Jong Zuurmond en Rijkswaterstaat maximaal rendement uit de assets en onderhoudsplanning.

Meer projecten.

Wij geloven dat samenwerking en een brede kijk op projecten het beste resultaat geeft. Daarom passen wij deze werkwijze toe in al onze projecten.