AdobeStock 302416112
Tevreden stakeholders en beheersing van externe projectrisico’s.
 

Omgevingsmanagement.

Bij TEYLER weten wij als geen ander wat er nodig is om het omgevingsmanagement goed te regelen. Door de mens centraal te stellen komen wij tot effectief stakeholdermanagement. In onze aanpak nemen wij de beheersing van conditionerende aspecten als vergunningen, kabels & leidingen, NGE’s, explosieven, archeologie en ecologie mee. Onze omgevingsmanagers adviseren op de breedte van het project omdat wij alle aspecten van succesvolle projectbeheersing zelf in huis hebben.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan heldere projectcommunicatie. We begrijpen dat effectieve communicatie essentieel is om de verschillende stakeholders goed geïnformeerd en betrokken te houden. Onze communicatiestrategie is niet alleen inhoudelijk sterk, maar ook visueel aantrekkelijk dankzij ons ervaren grafisch team. Zij zorgen voor overzichtelijke en informatieve visuele materialen die de boodschap van het project helder overbrengen.

Ons doel is altijd om balans te zoeken tussen de belangen van de verschillende stakeholders. Hierbij nemen wij alle maatschappelijke, technische, juridische en economische aspecten van het project mee. In ons omgevingsmanagement staan wij voor het creëren van draagvlak, het beperken van hinder en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Beverwijk 150/380 kV

In het project Beverwijk 150kV/380kV waren wij verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement. Hiervoor beheersten wij de conditionerende aspecten en hebben wij het stakeholdermanagement verzorgd.