AdobeStock 585235655
Vacature
Contractmanager.
 

Wij zijn TEYLER
Kennis toegankelijk maken voor iedereen. Net als Pieter Teyler in de 18e eeuw al deed, geloven wij in het delen van kennis en het achterlaten van waarde. We zijn geen adviseur langs de zijlijn, maar meewerkend partner op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Dit uit zich niet alleen in het werk bij en met klanten, maar ook intern in de ontwikkeling van mensen. Met coaching- en kennissessies zetten we in op de persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van collega’s. Zo is er onder andere een organisatiecoach in het team, die zich volledig bezighoudt met de ontwikkeling van onze mensen en de teams binnen TEYLER. We zien en benutten kansen door met elkaar in gesprek te blijven. En daar horen ook de nodige gezellige teamuitjes bij, zoals borrelen, samen eten en de jaarlijkse ski-trip en kennis excursies.

Wat doen we? 
De wereld verandert continu en dat gebeurt regelmatig op een sneller tempo dan in de bouw-, infra- en vastgoedsector. Wij bieden slimme oplossingen voor hedendaagse maatschappelijke uitdagingen, met een integrale aanpak en focus op project- en toekomstdoelen. Onze expertise strekt zich uit over de gehele bouwprojectketen, inclusief contractmanagement, projectbeheersing, datamanagement, aanbestedingen, planontwikkeling, omgevingsmanagement en communicatie.

Duurzaamheidsprojecten vormen een belangrijk onderdeel van ons werk, zoals de aanleg van warmtenetten, elektriciteitsnetuitbreidingen, verduurzaming van gebouwen en windmolenparken op land en zee.

Wat ga jij doen?

Met een integrale aanpak voor contactmanagement en projectbeheersing draagt TEYLER bij aan de reductie van faalkosten en het verhogen van de voorspelbaarheid van projectresultaten in de bouw en infra. Ter uitbreiding van het team zoeken we iemand die op seniorniveau aan de slag gaat in projecten bij onze klanten. Dit kunnen accounts of projecten zijn die je oppakt of van een collega overneemt, maar het kan ook een opdracht zijn die je meeneemt of vanuit je eigen netwerk weet te starten.

Je hebt een sterke focus op de processen rondom contractmanagement, contractbeheersing en projectbeheersing. Je ziet wat er moet gebeuren om je klanten echt verder te helpen, maakt plannen om dit te bewerkstelligen en zorgt dat deze uitgevoerd worden. En je kijkt daarbij verder dan alleen je eigen domein. Dit doe je samen met je collega’s vanuit het TEYLER team. Door tijdig de juiste mensen te betrekken draag je daarmee bij aan de ontwikkeling van de organisatie, de integratie van de verschillende vakgebieden en de groei van collega’s.

Wat neem je mee?

  • Hbo/wo opgeleid in een technische, bedrijfskundige of juridische richting.
  • Sterk analytisch vermogen is echter belangrijker dan een papiertje.
  • Ruime projectervaring in contractmanagement, contractbeheersing en/of projectbeheersing.
  • Kennis van UAV-GC en FIDIC is een pré.
  • Affiniteit en/of ervaring met samenwerkingsvormen zoals co-making, bouwteams en 2-fasen contracten is een pré.

Persoonlijkheid

  • Drive om mensen en organisaties beter te maken.
  • Vermogen om anderen mee te krijgen.
  • Je deelt je kennis graag en staat ervoor open om van anderen te leren.
  • Vermogen om open-minded naar de markt te kijken.
  • Ondernemend, energiek en standvastig.

Wij bieden jou
Mooie rollen in interessante projecten, waarbij je werkt vanuit een kleine, platte organisatie. Een omgeving waarin jij je op persoonlijk en inhoudelijk vlak goed verder kan ontwikkelen. Werken binnen een bedrijf waarbij we de opdrachten het liefst met een team oppakken. Samen weten we immers altijd meer en samen is ook gewoon veel leuker. Binnen TEYLER is er ruimte om echt mee te bouwen aan onze propositie. Hier hoort natuurlijk een goed salaris bij, laptop en telefoon, een auto of trein abonnement, een bijdrage voor je pensioen en de mogelijkheid om opleidingen te volgen die aansluiten bij jouw ambitie en die van TEYLER.

Maakt dit je nieuwgierig?
Dan leren we je graag kennen. Neem contact op met Lot Decossaux, Recruitment Manager bij TEYLER, l.decossaux@teyler.eu of 06-25224557. 

TEYLER.

Wij geloven niet dat een probleem vanuit één kant beschouwen tot de beste oplossing leidt. Succesvolle projecten vereisen namelijk een combinatie van verschillende expertises. Bij TEYLER bundelen we onze diensten disciplines om te voorzien in een integrale aanpak die projecten tot een succes maakt.