AdobeStock 302416112
Vacature
Omgevingsmanager.

Wij zijn TEYLER
Kennis toegankelijk maken voor iedereen. Net als Pieter Teyler in de 18e eeuw al deed, geloven wij in het delen van kennis en het achterlaten van waarde. We zijn geen adviseur langs de zijlijn, maar meewerkend partner op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Dit uit zich niet alleen in het werk bij en met klanten, maar ook intern in de ontwikkeling van mensen. Met coaching- en kennissessies zetten we in op de persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van collega’s. Zo is er onder andere een organisatiecoach in het team, die zich volledig bezighoudt met de ontwikkeling van onze mensen en de teams binnen TEYLER. We zien en benutten kansen door met elkaar in gesprek te blijven. En daar horen ook de nodige gezellige teamuitjes bij, zoals borrelen, samen eten en de jaarlijkse ski-trip en kennis excursies.

Wat doen we?
De wereld verandert continu en dat gebeurt regelmatig op een sneller tempo dan in de bouw-, infra- en vastgoedsector. Wij bieden slimme oplossingen voor hedendaagse maatschappelijke uitdagingen, met een integrale aanpak en focus op project- en toekomstdoelen. Onze expertise strekt zich uit over de gehele bouwprojectketen, inclusief contractmanagement, projectbeheersing, datamanagement, aanbestedingen, planontwikkeling, omgevingsmanagement en communicatie.

Duurzaamheidsprojecten vormen een belangrijk onderdeel van ons werk, zoals de aanleg van warmtenetten, elektriciteitsnetuitbreidingen, verduurzaming van gebouwen en windmolenparken op land en zee.

Wat ga jij doen? 
Het werken in de openbare ruimte wordt steeds complexer. Een goede afstemming met de omgeving is essentieel voor het succes van een project. Hierdoor is in steeds meer projecten een belangrijke rol weggelegd voor het omgevingsmanagement. En dat biedt kansen! Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar iemand die zelf actief aan de slag kan in projecten, maar daarnaast ook bijdraagt aan de uitbreiding van dit werkveld en de ontwikkeling van het huidige team. Bij het uitbouwen van projecten kijk je niet alleen naar mogelijkheden op het gebied van omgevingsmanagement, maar naar alle disciplines TEYLER breed.

Binnen TEYLER krijg je de mogelijkheid om breed aan de slag te gaan. We beperken ons daarbij niet tot de rollen uit het IPM model. Je focus hoeft dus niet volledig te liggen op Omgevingsmanagement, een combinatie met bijvoorbeeld Contractmanagement of Projectbeheersing is zeker mogelijk bij de invulling van je werkzaamheden. Jij bepaalt daarbij zelf de reikwijdte van je rol.

Wat neem je mee?

  • Ervaring met stakeholdermanagement binnen een integraal project.
  • Specifiek ervaring als omgevingsmanager is geen vereiste, wel een voordeel.
  • Een aantal jaren werkervaring bij een aannemer.
  • Enige ervaring binnen een overheidsproject is een pre.
  • Een netwerk is geen vereiste, commercieel inzicht en kansen zien is wel belangrijk.

Persoonlijkheid

  • Ondernemend, denken in kansen en mogelijkheden en klantgericht.
  • Helicopterview, het grote plaatje overzien en structuur brengen.
  • Energiek en innovatief.

Wij bieden jou
Mooie rollen in interessante projecten, waarbij je werkt vanuit een kleine, platte organisatie. Een omgeving waarin jij je op persoonlijk en inhoudelijk vlak goed verder kan ontwikkelen. Werken binnen een bedrijf waarbij we de opdrachten het liefst met een team oppakken. Samen weten we immers altijd meer en samen is ook gewoon veel leuker. Binnen TEYLER is er ruimte om echt mee te bouwen aan onze propositie. Hier hoort natuurlijk een goed salaris bij, laptop en telefoon, een auto of trein abonnement, een bijdrage voor je pensioen en de mogelijkheid om opleidingen te volgen die aansluiten bij jouw ambitie en die van TEYLER.

Maakt dit je nieuwgierig?
Dan leren we je graag kennen. Neem contact op met Lot Decossaux, Recruitment Manager bij TEYLER, l.decossaux@teyler.eu of 06-25224557. 

TEYLER.

Wij geloven niet dat een probleem vanuit één kant beschouwen tot de beste oplossing leidt. Succesvolle projecten vereisen namelijk een combinatie van verschillende expertises. Bij TEYLER bundelen we onze diensten disciplines om te voorzien in een integrale aanpak die projecten tot een succes maakt.