AdobeStock 199019047
Vacature 
Junior Asset Manager.
 

Wij zijn TEYLER
Kennis toegankelijk maken voor iedereen. Net als Pieter Teyler in de 18e eeuw al deed, geloven wij in het delen van kennis en het achterlaten van waarde. We zijn geen adviseur langs de zijlijn, maar meewerkend partner op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Dit uit zich niet alleen in het werk bij en met klanten, maar ook intern in de ontwikkeling van mensen. Met coaching- en kennissessies zetten we in op de persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van collega’s. Zo is er onder andere een organisatiecoach in het team, die zich volledig bezighoudt met de ontwikkeling van onze mensen en de teams binnen TEYLER. We zien en benutten kansen door met elkaar in gesprek te blijven. En daar horen ook de nodige gezellige teamuitjes bij, zoals borrelen, samen eten en de jaarlijkse ski-trip en kennis excursies.

Wat doen we?
De wereld verandert continu en dat gebeurt regelmatig op een sneller tempo dan in de bouw-, infra- en vastgoedsector. TEYLER is een consultancybureau dat zich inzet voor de inhaalslag. We bieden slimme en efficiënte oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag de dag. Onze kracht ligt in een integrale aanpak en het scherp stellen en bewaken van project- en toekomstdoelen. We blijven voortdurend in ontwikkeling en streven naar vooruitgang. Met de juiste verbindingen en samenwerking is de bouwsector tot alles in staat.

We zijn actief in de gehele bouwprojectketen en bieden diensten op het gebied van contractmanagement, project-/procesbeheersing, assetmanagement, datamanagement, aanbestedingen en tenders, planontwikkeling, omgevingsmanagement en communicatie. We richten ons voornamelijk op projecten die bijdragen aan de verduurzaming van Nederland, zoals het aanleggen van warmtenetten, uitbreiding en verzwaring van het elektriciteitsnet, verduurzaming van gebouwen en de bouw van windmolenparken op land en op zee. Met onze slimme data- en assetmanagementoplossingen halen we het maximale uit de assets van onze opdrachtgevers.

Wat ga jij doen?
Binnen TEYLER Asset Management zetten wij ons in om op een slimme en efficiënte manier infrastructuur en gebouwen bereikbaar en in stand te houden. Hierbij adviseren wij onze klanten over de juiste onderhoudsstrategie, om zo een optimale TCO (total cost of ownership) te realiseren. Dit doen we in opdracht van diverse aannemers en soms ook voor publieke opdrachtgevers.
Waar mogelijk proberen we onze werkzaamheden te automatiseren, onze collega’s zijn goed in staat om vanuit big data de juiste informatie te onttrekken. Zo maken we binnen onze projecten en contracten de juiste, data gestuurde beslissingen.

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Junior Assetmanager, met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardige Asset Management rol. Je zal starten met de volgende werkzaamheden:

 • Je zorgt ervoor dat datastromen samenkomen en je structureert de data. Hierin trek je samen op met ons Data Solution team;
 • Opstellen van rapportages en eindopleveringen;
 • Het vinden van trends in meldingen, storingen en calamiteiten;
 • Opstellen van FMECA’s / ORA’s;
 • Coördineren van data verzameling (o.a. inspecties, keuringsdocumentatie);
 • Opstellen van VTW’s;
 • Opstellen van onderhoudsscenario’s;
 • Daarnaast kijk je continu hoe je de verschillende processen kan verbeteren.

Afhankelijk van je eigen interesse en ontwikkeling kun je steeds meer groeien naar een rol waarin je samen optrekt met de klant en (veelal data gedreven) oplossingen aanbiedt en uitwerkt. TEYLER gaat graag een partnership aan met de klant, jij bent die volwaardig partner. Je houdt je bezig met optimalisatie vraagstukken en stelt verbetervoorstellen op.

Binnen TEYLER is ook veel ruimte om je breed te ontwikkelen, dus ook buiten het Asset Management team, jij hebt de regie over je eigen ontwikkeling.

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over WO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in een technische richting, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde;
 • Interesse in datagedreven oplossingen is een pré;
 • Je hebt 0-2 jaar ervaring in de bouw, asset management is een pre.  

Persoonlijkheid

 • Nieuwsgierig, analytisch en oplossingsgericht
 • Je bent hands-on en kijkt continu hoe het beter kan.
 • Teamspeler, zowel intern als extern. Je deelt je kennis graag en staat ervoor open om van anderen te leren.

Wij bieden jou
Mooie rollen in interessante projecten, waarbij je werkt vanuit een kleine, platte organisatie. Een omgeving waarin jij je op persoonlijk en inhoudelijk vlak goed verder kan ontwikkelen. Werken binnen een bedrijf waarbij we de opdrachten het liefst met een team oppakken. Samen weten we immers altijd meer en samen is ook gewoon veel leuker. Binnen TEYLER is er ruimte om echt mee te bouwen aan onze propositie. Hier hoort natuurlijk een goed salaris bij, laptop en telefoon, een auto of trein abonnement, een bijdrage voor je pensioen en de mogelijkheid om opleidingen te volgen die aansluiten bij jouw ambitie en die van TEYLER.

Maakt dit je nieuwgierig?
Dan leren we je graag kennen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel met Lot Decossaux
06 25 22 45 57, Recruitment Manager bij TEYLER.

TEYLER.

Wij geloven niet dat een probleem vanuit één kant beschouwen tot de beste oplossing leidt. Succesvolle projecten vereisen namelijk een combinatie van verschillende expertises. Bij TEYLER bundelen we onze diensten disciplines om te voorzien in een integrale aanpak die projecten tot een succes maakt.