Wilhelminastraat 3
Eigen Haard –
Slimmer Samenwerken.

Als een van de grootste woningcorporaties van de regio Amsterdam staat Eigen Haard voor betaalbaar wonen voor mensen met lage en middeninkomens in woningen van goede kwaliteit. Om deze missie te vervullen, heeft Eigen Haard partners gecontracteerd voor Mutatie Onderhoud & Dagelijks Onderhoud en Planmatig Onderhoud & Verduurzamen.

TEYLER heeft de selectietrajecten voor de partners begeleid. Ook begeleiden wij de samenwerking tussen Eigen Haard en haar vaste partners om processen af te stemmen en te optimaliseren voor nog beter resultaat en een hogere tevredenheid van huurders.

Door de interne ervaring en kennis van het tenderen hebben wij Eigen Haard en haar partners geholpen bij het vormgeven van de selectietrajecten en de selectiedocumenten. Door onze interne ervaring met contractmanagement hebben wij ervoor gezorgd dat de raamovereenkomst voorziet in de Slimmer Samenwerken gedachte en dat de afspraken hieraan bijdragen.

Meer projecten.

Wij geloven dat samenwerking en een brede kijk op projecten het beste resultaat geeft. Daarom passen wij deze werkwijze toe in al onze projecten.