Projecten

Contractvorm

UAV 2012, inclusief coördinatie met nevenaannemers

Scope van het project

Feringa Building is een nieuw gebouw voor de Faculty of Science and Engineering van de Rijksuniversiteit Groningen. Het nieuwe gebouw (64.000 m2) krijgt de vorm van drie aaneengeschakelde V-vleugels en zal zo’n 1400 studenten en 850 medewerkers huisvesten. Naast kantoor- en collegeruimtes bevat het gebouw ook een breed scala aan bijzondere laboratoria, waaronder fysische, (bio)chemische en trillingsvrije labs.

Eindklant

Rijksuniversiteit Groningen, met adviseurs: Ector Hoogstad Architecten, Arcadis, ABT & Wassenaar, DGMR en dr. Heinekamp

Opdrachtgever Teyler

Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling B.V.

Rol Teyler

Teyler verzorgt het contractmanagement en is lid van het Management Team voor het project. Verantwoordelijk voor zowel upstream- als downstream contractmanagement en ondersteuning van de uitvoeringsorganisatie op locatie.

Contractvorm

Fidic Yellow

Scope van het project

Bouw van de nieuwe A-pier bij Schiphol, die ruimte moet gaan bieden aan 8 gates voor vliegtuigen.

Eindklant

Schiphol Nederland B.V.

Opdrachtgever Teyler

BNTAV, een Joint Venture van Ballast Nedam en TAV Construction.

Rol Teyler

Hoofd Contractmanagement en onderdeel van het Contract Management Team: Verantwoordelijk voor het opzetten en continu optimaliseren van het inkoop- en contractmanagementproces (inclusief het managen van subcontractors). Dit doen wij door de eigen uitvoeringsorganisatie en subcontractors te begeleiden binnen de contractvorm Fidic met als resultaat een succesvolle samenwerking. Risicomanagement: Het beheersen van risico’s en het hiermee mogelijk maken tot gefundeerde strategische keuzes te komen en praktische en pragmatische beheersmaatregelen te implementeren op basis van een kosten-batenanalyse. Document Control: Op eenduidige wijze vastleggen van documenten en verantwoordelijk voor het bijhouden van de directe communicatie met de Eindklant.

Contractvorm

Design, Build, Finance and Maintain (DBFM)

Scope van het project

Doortrekken van de A15 vanaf knooppunt Ressen naar de A12 tussen Duiven en Zevenaar. Een nieuwe, circa 2,5 km lange brug kruist het Pannerdensch Kanaal, ter hoogte van Groessen/ Helhoek. Tevens krijgt de A12 tussen Westervoort en knooppunt Oud-Dijk extra rijstroken, zo ook de A15 tussen de knooppunten Valburg en Ressen. De A15 wordt doorgetrokken en sluit aan op de bestaande A12, waardoor een rechtstreekse verbinding ontstaat tussen de Rotterdamse haven en Duitsland. Na de oplevering is GelreGroen nog 20 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud. Voor meer projectinformatie zie www.via15.nl.

Eindklant

Rijkswaterstaat

Opdrachtgever Teyler

GelreGroen, een consortium van BESIX, John Laing, Dura Vermeer, HOCHTIEF en Van Oord

Rol Teyler

Onderdeel van het Contract Management team namens de EPC; Genereren en reviewen van inhoudelijke en financiële input bij het wijzigingsproces met Rijkswaterstaat; (Mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de (model)contracten t.b.v. het inkoop- en uitbestedingsproces, en de bijbehorende werkdocumenten; Inkoop- en (sub)contract management voor de verschillende deelgebieden en disciplines, bijvoorbeeld voor de ontwerp- en uitvoeringswerkzaamheden t.b.v. de brug over het Pannerdensch Kanaal en andere civieltechnische pakketten, spoor gerelateerde werkzaamheden, verschillende adviesovereenkomsten en diverse GWW gerelateerde contracten; Uitbesteding en contractvorming van geïntegreerde pakketten deels o.b.v. samenwerkingsvormen, zoals bouwteams.
Vorige
Volgende

Kenaupark 23 | 2011 MR Haarlem | Nederland
Email: info@teyler.eu | Telefoon: +31 (0)23 204 90 50

KvK 616.272.08 | btw NL.8544.196.15.801

TEYLER © 2020 

Nederlands